Ana içeriğe atla

League of Legends 9.20 Yama Notları

League of Legends 9.20 Yama Notları



Şampiyonlara Gelen Güçlendirmeler


Garen'in taban saldırı hızı büyüme oranı artık %2,9 yerine %3,65, taban can değeri 616,28 yerine 620 ve taban can büyüme oranı 84,25 yerine 84 oldu. 

Pasif (Metanet): Garen'in pasifi artık seviyeye bağlı olarak 5 saniyede azami canın %2/%8'i yerine 1-18 seviye aralığında 5 saniyede azami canın %1,5-10,1'ini yenileyecek. Metanet ayrıca Garen'in canı %25 veya 50'nin altındayken iki kat can yenilemiyor ve destansı canavarlardan, kulelerden veya şampiyonlardan hasar alındığında can yenilenmesi sabit 7 saniye olarak kalıyor. 

Q (Amansız Hücum): Garen'in Q yeteneği artık saldırı hızıyla birlikte stack'leniyor. Yani Amansız Hücum'un biraz hantal olan animasyon süresi, saldırı hızı artışıyla birlikte kısalacak.

W (Cesaret): Garen artık minyon biçtikçe W yeteneğinden 0,33 ilave zırh ve büyü direnci yerine 0,25 ilave zırh ve büyü direnci kazanacak (150 birimde en fazla 30 zırh ve büyü direnci)

E (Yargı): Garen'in en büyü değişimi E yeteneğine uygulandı. Garen'in E yeteneği artık saldırı hızı ile birlikte stack'leniyor. Yani saldırı hızı eşyaları satın aldığınız zaman E yeteneği, yeteneği uyguladığınız süre boyunca daha fazla vuruş gerçekleştirecek. Bunu dengelemek içinse Yargı'nın saldırı gücü 14/18/22/26/30 yerine 8/12/16/20/24 şeklinde zayıflatıldı.
Ayrıca Garen'in E yeteneği eskiden tek bir rakibe uygulandığı zaman ilave olarak %33 hasar veriyordu, bunun yerine artık en yakındaki rakibe %25 ilave hasar verecek. Ek olarak, eğer Yenilmez rünü ile girerseniz Yargı yeteneğinin her bir dönüşü Yenilmez yükü biriktirmenize yarayacak.

R (Demacia'nın Adaleti): Garen'in ultisinin Baş Kötü pasifi kaldırıldı. Artık oyunda en çok skor alan rakip Garen tarafından işaretlenmiyor. Bunun yerine ultinin pasifi hedefi 1 saniyeliğine görünür kılıyor. Ayrıca ulti artık büyü hasarı yerine her zaman gerçek hasar vuruyor. Ancak bunu da dengelemek adına 175/350/525 olan hasar 150/300/450 olarak zayıflatılmış. 
Özet: Garen'in yenilenen Metanet pasifi ile birlikte artık şampiyonu Orman rolünde görmemiz mümkün olabilir. Ayrıca değişen E ve Q yetenekleri, Garen'in eşya ve rün diziliminin tamamen saldırı hızı ve Yenilmez üzerine kurulmasını gerektiriyor.



Ivern'in düz vuruş menzili 125'ten 475'e yükseltildi. W yeteneğinin menzil arttırma özelliği kalktı.



Lissandra'nın pasifinin hasar oranı 0,3 yetenek gücünden 0,5 yetenek gücüne yükseltildi. W yeteneğinin hasar oranı ise 0,5 yetenek gücünden 0,7 yetenek gücüne yükseltildi.


shaco wallpaper ile ilgili görsel sonucu


Shaco'nun taban saldırı gücü 66'dan 63'e, saldırı gücü büyüme oranı ise 3,5'tan 3'e düşürüldü.

Pasif (Arkadan Vuruş): Shaco artık bir rakibe arkadan normal saldırı uyguladığında 1-18 seviye aralığında 0,15 ilave saldırı gücü ile birlikte 10-25  hasar veriyor ve bu hasar kritik olabiliyor. Ayrıca Shaco'nun E yeteneğini rakibe arkadan isabet ettirdiğinizde artık 1-18 seviye aralığında fazladan 0,1 ilave yetenek gücü ile birlikte 15-50 hasar vurmanızı sağlıyor.

Q (Kandırmaca): Q yeteneğinin gizlenme süresi seviye başına 1,5/2,25/3/3,75/4,5 saniye yerine artık 2,5/2,75/3,25/3,5 saniye ollacak. Ancak dengelemek adına yeteneğin bekleme süresi seviye başına 4'er saniye azaltılmış. Gizlenmiş halden çıktıktan sonra düz vuruş yaptığınızda artık yeteneğin bekleme süresi azalmıyor.
Q Yeteneğinin hasarı ise 0,4 ilave saldırı ve 0,3 ilave yetenek gücü ile birlikte 10/20/30/40/50 hasar yerine 0,25 ilave saldırı gücü ile birlikte 25/35/45/55/65 olarak güncellendi. Ayrıca arkadan vuruş gerçekleştirirken artık Q yeteneği %130 kritik vuruyor.

W (Soytarı Kutusu): Artık Shaco'nun kutuları tetiklendiğinde menzilin içindeki birden fazla rakibe saldırı uygular. Yeteneğin menzildeki hasarı ise 0,1 ilave yetenek gücü ile birlikte 15/20/25/30/35 olarak belirlenmiş. Ayrıca şampiyon dışındaki nötr birimleri de 2 saniye korkutarak kitle kontrol uyguluyor. Eskiden W yeteneğinin korkuttuktan sonra tüm rakibin hareket hızını 100'e düşürme özelliği, artık minyon ve canavarların hareket hızını 60'a, şampiyonlarınkini ise 100'e düşürmeye yarıyor.

E (Çift Zehirli Bıçak): E yeteneği artık fiziksel hasar yerine büyü hasarı vuruyor. E yeteneğinin seviye başına taban hasarıda bir hayli yükseltilmiş. E yeteneğinin eksik cana göre %0-50 daha fazla hasar verme özelliği de canı %30'un altındaki tüm birimlere %50 daha fazla hasar uygulamak olarak değiştirilmiş.

R (Halüsinasyon): R yeteneğini kullandığınız zaman Shaco'nun kutuları artık direkt olarak tetikleniyor. Ancak dengelemek adına ultinin hasarı 1,0 ilave yetenek gücü ile 200/300/400 hasar yerine 0,7 ilave yetenek gücü ile 150/225/300 hasar olarak değiştirilmiş. Ultinin korkutma süresi de sabit 1 saniye olarak belirlenmiş.

Özet: Shaco'nun orman dönmesi bir hayli kolaylaştırılmış ve Saldırı Gücü odaklı dizilim zayıflatılmış. Artık Sihirdar Vadisi'nde Yetenek Gücü Shaco'yu daha çok göreceğiz gibi.


viktor rework

Viktor'un Q yeteneği artık sahip olduğu mana oranıyla birlikte güçlenmiyor. Bunun yerine 1-18 seviye aralığında 30-115 hasar uyguluyor. W yeteneği artık sersemletilen rakipleri içine çekmek yerine, doğrudan isabet ettiği rakibi 1 saniyeliğine %20 yavaşlatıyor. Ultisi artık Viktor öldükten sonra rakipleri takip etmeye devam ediyor ve duvarların içinden geçebiliyor.
Ultinin tetiklenme sıklığı 2 saniyeden 1 saniyeye, tetiklenme sayısı ise 3'ten 6'ya çıkarıldı ancak dengelemek adına 0,85 ilave yetenek gücü ile 130/210/290 hasar yerine artık 0,45 ilave yetenek gücü ile birlikte 65/105/145 hasar verme olarak değiştirilmiş. Ayrıca ulti açıkken artık %25 daha hızlı hareket ediyorsunuz.


Şampiyonlara Gelen Zayıflatmalar

qiyana wallpaper

Qiyana'nın Q yeteneğinin taban hasarı 80/100/120/140/160 yerine 60/85/110/135/160 olarak değiştirildi.


pantheon rework

Pantheon'un Q yeteneği Meteor Mızrağı artık 75/115/155/195/235 yerine 75/110/145/180/215 hasar vuruyor.


blitzcrank rün

Blitzcrank'in taban zırh değeri 44'ten 40'a, zırh büyüme oranı ise 4'ten 3,5'a düşürüldü. Blitzcrank artık erken oyunda daha kırılgan bir şampiyon olacak ve oyun başında baskın yapmak daha da zorlaşacak.


Yeni Gelen Kostümler

vahşi batılı ashe kaç rp

Oyuna 9.20 yamasıyla birlikte Vahşi Batılı serisinin yeni üyeleri katılıyor. Vahşi Batılı Ashe, Hecarim ve Darius kostümleri, karanlık ve ateşli bir yapıya sahip. Vahşi Batılı Hecarim kostümünün tasarımı birçok oyuncu tarafından Başsız Hecarim kostümüne benzetildi. Aralarından en çok sevileni ise Destansı Kostüm olan Vahşi Batılı Ashe oldu zira kostümün efektleri kendisine hayran bırakıyor.


Çözülen Hatalar

Nunu'nun E yeteniğinin tek bir kullanımda rakipleri birden fazla kez yavaşlatma hatası giderildi.

Yuumi'nin takım arkadaşının içindeyken, takım arkadaşının Zhonya kullandıktan sonra katledildikten sonra kuleden hasar almama hatası giderildi.

Vi'ın Q yeteneğinin Wukong'u katlederken kullanılması durumunda Wukong'un ulti atması sonucu yeteneğin işlevini kaybetmesi hatası giderildi.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

GTA Türk İndir | Full Tek Link | Ücretsiz

GTA Türk İndir isimli bu yazımızda sizlerin çok istemiş olduğu bir oyunu paylaşacağız. Grand Theft Auto: Vice City yada bir diğer ismi ile GTA Türk Rockstar North isimli bir şirket tarafından geliştirilen ve üçüncü şahıs nişancı tarzında aksiyon ve savaş oyunudur. Oldukça sevilen bu oyunun PlayStation 2, Xbox, xbox 360,playstation 3 PC, iOS ve Android  gibi platformlar içinde sürümü bulunmaktadır. Oyun PS3 platformu için Amerika’da 29 Ekim 2002, Avrupa ve Avustralya’da 8 Kasım 2002’de çıkış yapmıştır. Oyunun bilgisayar platformu için olan sürümü ise Kuzey Amerika’da 1 Mayıs 2003, Avrupa’da 5 Mayıs 2003 tarihinde çıkış yapmıştır.  Oyun 1980 senesinde ki Florya’da geçmektedir. Oyun Vice City’de hapisten yeni çıkmış olan Tommy üzerinden ilerlemektedir. Oyunda Grand Theft Auto III’te tercih edilen oyun motoru kullanılmıştır. Grand Theft Auto Türk (GTA Türk), Grand Theft Vice City (GTA City), oyununun dilini ve içeriğini Türkçe’leştirmemize yarayan, Türk yapımı bir yamadır. Bu yama

Internet Cafe Simulator İndir | Full İndir

Internet Cafe Simulator Nedir? Internet Cafe Simulator, Cocopo tarafından geliştirilen internet cafeyi yönettiğiniz bir simülasyon oyunudur. Internet Cafe Simulator Oynayarak Neler Yapabilirim? Internet Cafe Simulator, dünyanın en iyi internet cafesini sen kur ve yönet. Gelen müşterilerini mutlu etmenin yollarını geliştir ve hayal gücünü kullan. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyun türkçe dil desteklidir. Ayrıca Internet Cafe Simulator kurulumu youtube videomuz da detaylı olarak anlatılmıştır, izleyebilirsiniz. Internet Cafe Simulator’ü Nasıl Oynayabilirim? – Kurulumu başlatmadan önce antivirüs programınızı devredışı bırakın. – Rar klasöründe bulunan setupı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak oyunu kurun. – Kurulum tamamlandıktan sonra antivirüs programınızı aktif hale getirebilirsiniz. – Masaüstünde oluşan kısayolu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak oyuna giriş yapabilirsiniz.   Internet Cafe Simulator’ü Ücretsiz Oynayabilir Miyim

Counter Strike Source 2.5 İndir | Full Tek Link

Counter-Strike tarihteki en popüler çevrimiçi takım oyunlarından bir tanesidir. Çıkmasının ardından uzun yıllar geçmesine rağmen halen kendi türünün benzersiz ve en eğlenceli oyunudur. Counter-Strike bir amacı gerçekleştirmek için iki takımın savaştığı bir oyundur. Bu iki takım anti teröristler ve teröristler olmak üzere ikiye ayrılırlar. Bu iki takım bombaları bozmak, rehineleri kurtarmak için birbiri ile savaşırlar. Her elden önce iki takımda silah ve benzeri malzemeler almak için bir kaç saniyeye sahipler. Counter Strike Source 2.5 1,8 sürümüne göre grafik anlamından daha gelişmiş ve bazı yenilikleri içerisinde barındıran bir sürümdür. Yani 1.8’in geliştirilmiş versiyonu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İşlemci:  2 Ghz  Gerekli Boş Alan:  5 GB  Ekran Kartı:  128 MB  RAM:   2 GB  Ekstra:  DX9.0c İşletim Sistemi:  Windows XP / Windows Vista / Windows 7 Rar Şifresi:   www.saglamindir.net