Ana içeriğe atla

Fortnite'ı Baştan Sona Değiştiren Chapter 2 Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

Fortnite'ı Baştan Sona Değiştiren Chapter 2 Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

Epic Games, popüler battle royale oyunu Fortnite’ın yeni 'sürümü' olan Fortnite: Chapter 2'yi resmen duyurdu. Yeni bir harita ve geliştirilmiş yeni oyun mekaniği başta olmak üzere pek çok iyileştirmeye sahne olan Fortnite: Chapter 2, oyunculara çok daha efektif bir battle royale deneyimi sunacak.

Battle royale türünün en iddialı yapımlarından biri olan Fortnite, 10 bölümden oluşan birinci sezonuna noktayı koydu. Bildiğiniz üzere oyunda çıkan bir kara delik Fortnite’ın tüm haritasını ortadan kaldırmıştı. Hatta fenomen oyunun resmi Twitter hesabından atılan tüm tweetler de silinmişti. Tabii ki bu son, aslında yeni bir şeyin başlangıcını temsil ediyordu. 
Oyuncuların bekledikleri müjdeyi nihayet veren Epic Games, Fortnite'ın 2. bölümüne ait ilk sinematik tanıtım videosunu yayınlandı. Yeni sezonda tam 13 farklı konuma ev sahipliği yapan yepyeni bir harita bizleri bekliyor olacak. 




Fortnite: Chapter 2’deki diğer yenilikler arasında; bot, balık tutma, yüzme ve daha fazlasını içeren su odaklı yeni oyun mekaniği, takım arkadaşlarınızı taşıyabilmenizi ve iyileştirmenizi sağlayacak “Bandage Bazookas” özelliği ve daha gerçekçi bir mücadele deneyimi için geliştirilmiş pek çok yeni oyun mekaniği bulunuyor.


Epic Games ayrıca Fortnite: Chapter 2 - Season 1 için yeni bir Battle Pass (Savaş Bileti) duyurdu. Savaş Bileti’nin oyuncuların aşama atlamasını kolaylaştıracak şekilde yeniden düzenleyen şirket, oyuncuların gerçekleştirdikleri görevler sonucunda toplamda 1500V-Papel kazanabileceklerini söylüyor. Oyuncular, Savaş Bileti’nden çıkardıkları paraları hem sonraki sezonunun Savaş Bileti’ni almak için hem de mağazadan bir şeyler almak için kullanabilecekler.

Fortnite: Chapter 2 - Season 1 Battle Pass (Savaş Bileti) OynanıVideosu


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GTA Türk İndir | Full Tek Link | Ücretsiz

GTA Türk İndir isimli bu yazımızda sizlerin çok istemiş olduğu bir oyunu paylaşacağız. Grand Theft Auto: Vice City yada bir diğer ismi ile GTA Türk Rockstar North isimli bir şirket tarafından geliştirilen ve üçüncü şahıs nişancı tarzında aksiyon ve savaş oyunudur. Oldukça sevilen bu oyunun PlayStation 2, Xbox, xbox 360,playstation 3 PC, iOS ve Android  gibi platformlar içinde sürümü bulunmaktadır. Oyun PS3 platformu için Amerika’da 29 Ekim 2002, Avrupa ve Avustralya’da 8 Kasım 2002’de çıkış yapmıştır. Oyunun bilgisayar platformu için olan sürümü ise Kuzey Amerika’da 1 Mayıs 2003, Avrupa’da 5 Mayıs 2003 tarihinde çıkış yapmıştır.  Oyun 1980 senesinde ki Florya’da geçmektedir. Oyun Vice City’de hapisten yeni çıkmış olan Tommy üzerinden ilerlemektedir. Oyunda Grand Theft Auto III’te tercih edilen oyun motoru kullanılmıştır. Grand Theft Auto Türk (GTA Türk), Grand Theft Vice City (GTA City), oyununun dilini ve içeriğini Türkçe’leştirmemize yarayan, Türk yapımı bir yamadır. Bu yama

Counter Strike Source 2.5 İndir | Full Tek Link

Counter-Strike tarihteki en popüler çevrimiçi takım oyunlarından bir tanesidir. Çıkmasının ardından uzun yıllar geçmesine rağmen halen kendi türünün benzersiz ve en eğlenceli oyunudur. Counter-Strike bir amacı gerçekleştirmek için iki takımın savaştığı bir oyundur. Bu iki takım anti teröristler ve teröristler olmak üzere ikiye ayrılırlar. Bu iki takım bombaları bozmak, rehineleri kurtarmak için birbiri ile savaşırlar. Her elden önce iki takımda silah ve benzeri malzemeler almak için bir kaç saniyeye sahipler. Counter Strike Source 2.5 1,8 sürümüne göre grafik anlamından daha gelişmiş ve bazı yenilikleri içerisinde barındıran bir sürümdür. Yani 1.8’in geliştirilmiş versiyonu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İşlemci:  2 Ghz  Gerekli Boş Alan:  5 GB  Ekran Kartı:  128 MB  RAM:   2 GB  Ekstra:  DX9.0c İşletim Sistemi:  Windows XP / Windows Vista / Windows 7 Rar Şifresi:   www.saglamindir.net

Internet Cafe Simulator İndir | Full İndir

Internet Cafe Simulator Nedir? Internet Cafe Simulator, Cocopo tarafından geliştirilen internet cafeyi yönettiğiniz bir simülasyon oyunudur. Internet Cafe Simulator Oynayarak Neler Yapabilirim? Internet Cafe Simulator, dünyanın en iyi internet cafesini sen kur ve yönet. Gelen müşterilerini mutlu etmenin yollarını geliştir ve hayal gücünü kullan. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyun türkçe dil desteklidir. Ayrıca Internet Cafe Simulator kurulumu youtube videomuz da detaylı olarak anlatılmıştır, izleyebilirsiniz. Internet Cafe Simulator’ü Nasıl Oynayabilirim? – Kurulumu başlatmadan önce antivirüs programınızı devredışı bırakın. – Rar klasöründe bulunan setupı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak oyunu kurun. – Kurulum tamamlandıktan sonra antivirüs programınızı aktif hale getirebilirsiniz. – Masaüstünde oluşan kısayolu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak oyuna giriş yapabilirsiniz.   Internet Cafe Simulator’ü Ücretsiz Oynayabilir Miyim